ТОВ «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА» – один із найбільших виробників та постачальників натуральних харчових барвників в Україні - Полевик, Ольга; Івчук, Надія Павлівна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна (My University, 2022)
Проаналізовано особливості використання природних харчових барвників ТОВ «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА» у виробництві оздоровчих харчових продуктів. Компанія є одним з найбільших виробників та постачальників натуральних харчових барвників в Україні, для виготовлення яких використовує високоякісні інгредієнти та технологічний супровід щодо застосування своїх продуктів.
Keywords: харчові барники; оздоровчі продукти; натуральні екстракти; контроль якості; food coloring; health products; natural extracts; quality control; кафедра технології оздоровчих продуктів