Штефан, Євгеній Васильович2016-03-102016-03-102013Штефан, Є. В. Інформаційні технології проектування обладнання у процесах подрібнення м’яса / Є. В. Штефан // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22397Процеси подрібнення м’яса, що реалізуються у м’ясорізальних вовчках, можна розділити на таки основні технологічні операції: транспортування (або нагнітання); різання; екструзія; пресування. The process of grinding meat sold in myasorizalnyh Gyroscopes can be divided into the same basic technological operations: transportation (or discharge); cutting; extrusion; pressing.uk-UKкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвпроектуванняподрібнення м’ясаінформаційні технологіїdesigninggrinding meatinformational technologiesІнформаційні технології проектування обладнання у процесах подрібнення м’ясаOther