Інформаційні технології проектування обладнання у процесах подрібнення м’яса - Штефан, Євгеній Васильович (My University, 2013)
Процеси подрібнення м’яса, що реалізуються у м’ясорізальних вовчках, можна розділити на таки основні технологічні операції: транспортування (або нагнітання); різання; екструзія; пресування. The process of grinding meat sold in myasorizalnyh Gyroscopes can be divided into the same basic technological operations: transportation (or discharge); cutting; extrusion; pressing.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; проектування; подрібнення м’яса; інформаційні технології; designing; grinding meat; informational technologies