Змова князів 1480-1481pp.: визвольний рух у давньоруських землях другої половини XV ст - Казаков, Олександр Олексійович (My University, 2008)
У статті розглядаються маловідомі сторінки визвольного руху в давньоруських землях проти литовського панування у другій половині XV ст.
Keywords: давньоруські землі; національно-визвольна боротьба; Велике князівство Литовське; князівство; кафедра гуманітарних дисциплін