Собко, Анна БорисівнаПересічний, Михайло Іванович2014-10-302014-10-302014Собко, А. Б. Аналіз харчової цінності кексів сирних з дієтичними добавками / А. Б. Собко, М. І. Пересічний // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 152.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17831З метою створення борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для дітей дошкільного віку були проведені дослідження з використанням гарбузового порошку, шроту розторопші, шроту зародків пшениці, олії насіння вівса у виробництві кексів сирних. In order to create flour confectionery functional purpose for preschoolers studies were carried out using pumpkin powder, milk thistle seed meal, wheat germ meal, oat seed oil in the manufacture of cheese cakes.otherдієтичні добавкисиркексиfood supplementscheesecupcakesАналіз харчової цінності кексів сирних з дієтичними добавкамиOther