Дослідження кінетики гідролізу-екстрагування пектинових речовин картопляної сировини - Пастух, Ганна Степанівна; Грицай, Ю. С.; Грабовська, Олена Вячеславівна (My University, 2014)
В результаті проведених досліджень встановлено кінетичні закономірності, які дають змогу підібрати оптимальні умови кислотно-термічного гідролізу картопляної мезги, які б забезпечували максимальну швидкість процесу і високий вихід пектину. As a result of research the kinetic laws that allow to find the optimal conditions for acid hydrolysis of potato pulp thermal that would ensure maximum process speed and high yield of pectin.
Keywords: картопляна сировина; пектинові речовини; гідроліз-екстрагування; pectin; raw potato; hydrolysis-extraction; кафедра технології цукру і підготовки води