Модернізація апарата вакуумного наповнення ампул лікарською речовиною - Рязанов, Є. В.; Прохоров, Олександр Миколайович (My University, 2008)
В апараті для вакуумного наповнення ампул розроблено спосіб індивідуального наповнення. The device for vacuum filling ampoules developed a method of personal content.
Keywords: лікарська форма; ін’єкційна форма; dosage form; injectable form; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв