Хоменко, Ольга Михайлівна2022-10-122022-10-122022Хоменко, О. М. Розроблення рецептури коржа Обі-нон функціонального призначення з впровадження його виробництва в проєкті хлібозаводі в м. Луцьк : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ольга Михайлівна Хоменко ; наук. керівник Олена Анатоліївна Білик. – Київ, 2022. – 126 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38042otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкорж «Обі-нон»лаваш вірменськийвисівки пшеничніUTFGroupсуха закваска «Вітокан-екстра»поліпшувач «Амбра»Розроблення рецептури коржа Обі-нон функціонального призначення з впровадження його виробництва в проєкті хлібозаводі в м. ЛуцькOther