PR як засіб самопрезентації: вплив стратегій комунікації на формування публічного іміджу - Мазур, Аліна Олександрівна (My University, 2024)
У сучасному світі, де конкуренція на ринку праці та у соціальній сфері надзвичайно висока, ефективна самопрезентація виявляється ключовою для досягнення успіху та позиціонування себе в суспільстві. Піар, як стратегічний інструмент комунікації, відіграє значну роль у формуванні публічного іміджу особистості
Keywords: кафедра маркетингу; реклама; маркетингові комунікації; маркетингові дослідження; department of marketing; marketing communications; marketing research