Розроблення технології масляної пасти на основі борошна амаранту та сиропу брусниці на фруктозі - Яценко, Слов'яна; Рашевська, Тамара Олексіївна (My University, 2014)
Розроблено новий вид масляної пасти з мукою амаранта та сиропом брусники. Developed a new type of butter paste with amaranth and lingonberry syrup.
Keywords: масляна паста; амарант; сироп брусники; butter paste; amaranth; Lingonberry syrup; кафедра технології молока і молочних продуктів