Яценко, Слов'янаРашевська, Тамара Олексіївна2014-08-052014-08-052014Яценко, С. С. Розроблення технології масляної пасти на основі борошна амаранту та сиропу брусниці на фруктозі / С. С. Яценко, Т. О. Рашевська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої –Міжнародної науково-технічної конференції, 25–26 березня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 74–75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16298Розроблено новий вид масляної пасти з мукою амаранта та сиропом брусники. Developed a new type of butter paste with amaranth and lingonberry syrup.otherмасляна пастаамарантсироп брусникиbutter pasteamaranthLingonberry syrupкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення технології масляної пасти на основі борошна амаранту та сиропу брусниці на фруктозіOther