Спосіб одержання солоду та вторинного продукту із сої (Деклараційний патент на корисну модель № 12583) - Хіврич, Борис Іванович; Українець, Анатолій Іванович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2006)
Опис до патенту на корисну модель. Спосіб одержання солоду та вторинного продукту із сої.
Keywords: соя; soy; вторинний продукт з сої; спосіб одержання; secondary soy product; production process; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра готельно-ресторанної справи