Ковальов, Олександр ВолодимировичТаран, Віталій Михайлович2013-03-272013-03-272008Ковальов,О. В. Інтенсифікація теплообміну в конвективних хлібопекарських печах / О. В. Ковальов, В. М. Таран, // Харчова промисловість. - 2008. - № 7. - С. 38-40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7089Нині при розширенні приватних, колективних підприємств широко використовують хлібопекарні малої потужності. Якість виробів на цих підприємствах значною мірою залежить від обладнання, а саме від конструкції, способу підведення теплоти до хлібопекарської печі. Today the expansion of private, collective enterprises is widely used bakery low power. Quality products at these plants are highly dependent on the hardware, namely the design, method of summing up the heat to the baking oven.otherінтенсифікаціяхлібопекарські печівипіканняintensificationbakery ovensbakingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвІнтенсифікація теплообміну в конвективних хлібопекарських печахArticle