Stukalska (Ivanova), NataliiaKuzmin, Oleg2022-09-082022-09-082021Stukalska, N. M. Formation of skills and abilities of a specialist in the technical field / N. M. Stukalska, O. V. Kuzmin // Applied scientific and technical research: European experience and development directions : scientific and pedagogical internship, September 13–October 24, 2021. – Prague, Czech Republic : Baltija Publishing, 2021. – Pp. 68–70https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37956The aim of the work is to substantiate the expediency of using various teaching methods to formulate the skills and abilities of a specialist in the field of food technologies. Мета роботи – обґрунтувати доцільність використання різноманітних методів навчання для формування умінь і навичок фахівця в галузі харчових технологій.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїtechnical fieldfood technologyteaching methodsтехнічна галузьхарчові технологіїметоди навчанняFormation of skills and abilities of a specialist in the technical fieldThesis