Новітні технології оздоровчих продуктів - Когут, Оксана Олександрівна; Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2020)
Розглядаються новітні техзнології оздоровчих продуктів. Рассматриваются новейшие техзнологии оздоровительных продуктов. The newest technologies of health-improving products are considered.
Keywords: новітні технології; оздоровчі продукти; технології оздоровчих продуктів; новейшие технологии; оздоровительные продукты; технологии оздоровительных продуктов; new technologies; health products; health products technology; кафедра економіки праці та менеджменту