Масленникова, Ярослава Миколаївна2024-07-082024-07-082024Масленникова, Я. М. Дослідження технологічних процесів виготовлення харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів з впровадженням розроблених рекомендацій у умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області. Розділ 1. Дослідження процесу ферментації молочно-рослинних сумішей у виробництві сиркових виробів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Масленникова Ярослава Миколаївна ; наук. керівник Тетяна Григорівна Осьмак. – Київ, 2024. – 65 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43889ukсиркові виробирослинне молокомолочно-рослинна сумішкомбінований молочний продукткафедра технології молока і молочних продуктівДослідження технологічних процесів виготовлення харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів з впровадженням розроблених рекомендацій у умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області. Розділ 1. Дослідження процесу ферментації молочно-рослинних сумішей у виробництві сиркових виробівOther