Застосування сучасних інноваційних технологій у ВНЗ - Власенко, Людмила Василівна (My University, 2013)
У статті розглянуто особливості використання нових інформаційних технологій у навчанні майбутніх учителів іноземній мові. Такі технології навчання допомагають студентам розвинути необхідні вміння та навички, збільшують інтерес до навчального матеріалу, дозволяють зробити навчальний процес більш ефективним та індивідуалізованим.
Keywords: інформаційні технології; необхідні уміння; информационные технологии; необходимые умения; informational technologies; necessary skills; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації