Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) - Українець, Анатолій Іванович; Хомічак, Любомир Михайлович; Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Олена Вікторівна (My University, 2012)
Національний стандарт відповідає ІSO 1735:1987 Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.

A national standard meets ІSO 1735: Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method. (Reference method). A degree of accordance is identical (IDT).
Keywords: стандарт; standard; сир; плавлений сир; гравіметричний метод; cheese; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра технології молока і молочних продуктів