Українець, Анатолій ІвановичХомічак, Любомир МихайловичСавченко, Олександр АркадійовичГрек, Олена Вікторівна2012-04-042012-04-042012ДСТУ ISO 1735:2005. Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). – Вид. офіц.. – К.: Держспоживстандарт України, 2007.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/706Національний стандарт відповідає ІSO 1735:1987 Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.A national standard meets ІSO 1735: Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method. (Reference method). A degree of accordance is identical (IDT).otherстандартstandardсирплавлений сиргравіметричний методcheeseкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології молока і молочних продуктівСир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)