Макарівська, Дарія МиколаївнаПушка, Ольга Сергіївна2022-06-212022-06-212022Макарівська, Д. М. Особливості виготовлення кулінарної продукції для людей з непереносимістю лактози / Д. М. Макарівська, О. С. Пушка // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали XI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої до 70-річчя з дня народження професора В.Ф. Доценка, 17 травня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 44–45https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37666В роботі охарактеризовано можливі варіанти заміни молока в технології млинців.The paper describes the possible options for replacing milk in the technology of pancakes.харчуваннялактозакулінарна продукціяnutritionlactoseculinary productsкафедра готельно-ресторанної справиОсобливості виготовлення кулінарної продукції для людей з непереносимістю лактозиThesis