Використання динамічних гравітаційних моделей для аналізу складних економічних систем - Железняк, Олег Олександрович; Олещенко, Любов Михайлівна (My University, 2010)
Запропоновано динамічну гравітаційну модель просторової взаємодії складних економічних систем.

The dynamic gravity design of spatial co-operation of difficult economic collections is offered.
Keywords: динамічні гравітаційні моделі; місто; регіон; товаропотоки; dynamic gravity models; city; region; currents of goods; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.