Гавор, Анастасія Іванівна2021-09-202021-09-202021Гавор, А. І. Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво безалкогольного напою з соком помело на ПрАТ "Оболонь" : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анастасія Іванівна Гавор ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 210 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35366otherбезалкогольний напійсік помелосистема менеджменту безпекиорганолептичні показникифізико – хімічні показникидослідженнянебезпечні факторикритичні контрольні точкикафедра експертизи харчових продуктівРозроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво безалкогольного напою з соком помело на ПрАТ "Оболонь"Other