Удосконалення механізму видалення згущеної фази з барабана саморозвантажувального сепаратора - Якубова, Ірина Костянтинівна; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2020)
Удосконалення конструкції сепаратора, а саме розвантажувального механізму барабану, яке дозволить отримати ущільнений білковий осад заданої вологості, що є необхідним при виробництві м‘якого сиру високої якості. Improvement of the design of the separator, namely the unloading mechanism of the drum, which will allow to obtain a compacted protein sediment of a given humidity, which is necessary for the production of high-quality soft cheese.
Keywords: молочна промисловість; сепаратор; розвантажувальний механізм; separator; dairy industry; unloading mechanism; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування