Розроблення елементів системи НАССР при виробництві яблучних соків - Музичук, О.; Боярська, Ольга Вікторівна; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов Іванівна (My University, 2014)
Система НАССР забезпечує системний підхід для аналізу процесів виробництва продуктів, виявлення можливих небезпечних факторів, критичних контрольних точок, необхідних для запобігання потрапляння до споживача небезпечних продуктів харчування. HACCP provides a systematic approach for the analysis of processes of production of products, identifying potential hazards, critical control points necessary to prevent consumers from falling into the dangerous foods.
Keywords: HACCP; яблучний сік; кафедра експертизи харчових продуктів