Музичук, О.Боярська, Ольга ВікторівнаСидор, Василь МихайловичКарповець, Петро МакаровичГригор'єва, Любов Іванівна2014-07-092014-07-092014Розроблення елементів системи НАССР при виробництві яблучних соків / О. Музичук, О. Боярська, В. Сидор, П. Карповець, Л. Григор'єва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 72–73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16013Система НАССР забезпечує системний підхід для аналізу процесів виробництва продуктів, виявлення можливих небезпечних факторів, критичних контрольних точок, необхідних для запобігання потрапляння до споживача небезпечних продуктів харчування. HACCP provides a systematic approach for the analysis of processes of production of products, identifying potential hazards, critical control points necessary to prevent consumers from falling into the dangerous foods.uk-UKконтроль якостісистема НАССРяблучні сокиcontrol qualityHACCP systemapple juiceкафедра експертизи харчових продуктівРозроблення елементів системи НАССР при виробництві яблучних соківOther