М’ясна промисловість у вирішенні продовольчої безпеки - Кундєєва, Галина Олексіївна (My University, 2013)
Досліджено стан та особливості розвитку м’ясної промисловості України, тенденції розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів, рівень споживання м’яса та м’ясопродуктів за квінтильним розподілом доходів населення The state and features of development of meat industry of Ukraine, progress of market of meat trend, level of consumption of meat, are investigational in accordance with kvintil allocation of profits of population
Keywords: рівень споживання м’яса та м’ясопродуктів; квінтиль; м’ясна промисловість України; level of consumption of meat; kvintil; of meat industry of Ukraine; кафедра економічної теорії