Президент Національної академії наук України, академік Борис Патон (До ста років від дня народження) - Єгоров, Андрій Юрійович; Буравченкова, Світлана Борисівна (My University, 2019)
Борис Євгенович Патон - вчений зі світовим ім'ям, Герой України, президент Національної академії наук, керівник унікального Інституту електрозварювання. Людина з великим ім’ям, яка завоювала світовий авторитет своїми винаходами. Актуальність обраної теми обумовлена тим, що нещодавно, а саме 27 листопада, Борис Євгенович відсвяткував своє сторіччя. Boris Paton is a world-famous scientist, the Hero of Ukraine, president of the National Academy of Sciences, head of the unique Institute of Electric Welding. A man with a great name who has won world authority with his inventions. The urgency of the chosen topic is due to the fact that Boris Yevgenovich celebrated his centenary recently, namely on November 27th.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; Національна академія наук України; Борис Патон; герой України; National Academy of Sciences of Ukraine; Boris Paton; Hero of Ukraine