Формування ринку конкурентоспроможної молочної продукції в Україні - Мостенська, Тетяна Леонідівна (My University, 2003)
Реалії сьогодення такі, що підприємствам-виробникам треба адаптуватися до ринкових умов, умов, коли конкурентні переваги товару дають можливість підприємствам працювати стабільно, з необхідним рівнем прибутковості. The realities of today are that of the manufacturer must adapt to market conditions, conditions where competitive advantages of product enable businesses to operate stably with the required level profitability.
Keywords: рівень прибутковості; конкуренція; конкурентні переваги; profitability; competition; competitive advantage; кафедра економіки праці та менеджменту