Дослідження методів кількісного оцінювання ризику виникнення вибухонебезпечних ситуацій на виробничих об'єктах харчової промисловості - Хіврич, Олександр Васильович; Володченкова, Наталія Валеріївна (My University, 2014)
Проведено моделювання аварійного викиду і розповсюдження небезпечних речовин для усіх можливих сценаріїв аварійних ситуацій і спалаху газоповітряної суміші та вибухонебезпечних ситуацій. Запропоновано метод кількісного оцінювання ризику вибуху.
Keywords: вибухонебезпечна ситуація; надзвичайна ситуація; кафедра екології та екоменеджменту