Хіврич, Олександр ВасильовичВолодченкова, Наталія Валеріївна2014-10-172014-10-172014Хіврич, О. В. Дослідження методів кількісного оцінювання ризику виникнення вибухонебезпечних ситуацій на виробничих об'єктах харчової промисловості / О. В. Хіврич, Н. В. Володченкова // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13–17 жовтня 2014. – К., 2014. - Ч. II. - С. 674.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17415Проведено моделювання аварійного викиду і розповсюдження небезпечних речовин для усіх можливих сценаріїв аварійних ситуацій і спалаху газоповітряної суміші та вибухонебезпечних ситуацій. Запропоновано метод кількісного оцінювання ризику вибуху. The simulation of accidental release of hazardous substances and distribution for all possible scenarios of emergencies and outbreak of gas mixture and explosive situations. A method for quantitative assessment of risk of explosion.uk-UKстійкістьreliabilityризикriskвибухexplosionвибухова хвиляblastкафедра екології та екоменеджментуДослідження методів кількісного оцінювання ризику виникнення вибухонебезпечних ситуацій на виробничих об'єктах харчової промисловостіThesis