Технологія очищення стічних вод підприємств молочної промисловості та дослідження гідробіологічного складу аеробного активного мулу - Сулейко, Тетяна Леонідівна; Семенова, Олена Іванівна; Руденко, Андрій Володимирович (My University, 2005)
Досліджено процес очищення стічної води молокозаводу за допомогою аеробного активного мулу. Здійснено аналіз гідробіологічного складу активного мулу. Підтверджена ефективність роботи організмів активного мулу в процесі очищення стічних вод.

The process of purification of dairy wastewater using aerobic activated sludge. The analysis hydrobiological of activated sludge. Confirmed performance of organisms in the activated sludge wastewater treatment.
Keywords: гідробіонти; aquatic; активний мул; стічна вода; бактерії; activated sludge; waste water; bacteria; кафедра екології та екоменеджменту