Вимоги до приміщень для підготовки зразків спиртних напоїв та проведення органолептичних досліджень - Ковальчук, Володимир Петрович; Чехун, Марина Григорівна; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2023)
Наведено вимоги до приміщення для підготовки зразків спиртних напоїв, приміщення для проведення органолептичних досліджень спиртних напоїв, робочого місця дегустатора

The requirements for the room for the preparation of samples of alcoholic beverages, the room for conducting organoleptic research of alcoholic beverages, and the workplace of the taster are given
Keywords: лікеро-горілчане виробництво; liquor-vodka production; алкогольні напої; alcohol drinks; органолептичні показники; organoleptic indicators; cенсорне дослідження; sensory research; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства