Ковальчук, Володимир ПетровичЧехун, Марина ГригорівнаОлійник, Світлана Іванівна2024-05-152024-05-152023Ковальчук, В. П. Вимоги до приміщень для підготовки зразків спиртних напоїв та проведення органолептичних досліджень / В. П. Ковальчук, М. Г. Чехун, С. І. Олійник // Сучасні аспекти виробництва спирту та алкогольних напоїв : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 грудня 2023 р. – Київ : ДНУ УкрНДІспиртбіопрод, 2023. – С. 21–23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43128Наведено вимоги до приміщення для підготовки зразків спиртних напоїв, приміщення для проведення органолептичних досліджень спиртних напоїв, робочого місця дегустатораThe requirements for the room for the preparation of samples of alcoholic beverages, the room for conducting organoleptic research of alcoholic beverages, and the workplace of the taster are givenukлікеро-горілчане виробництвоliquor-vodka productionалкогольні напоїalcohol drinksорганолептичні показникиorganoleptic indicatorscенсорне дослідженняsensory researchкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВимоги до приміщень для підготовки зразків спиртних напоїв та проведення органолептичних дослідженьAbstracthttps://orcid.org/0000-0003-4127-8247