Модифікація вагового методу кількісного визначення полісахариду етаполану - Пирог, Тетяна Павлівна; Іванушкіна, Г. О.; Гарбарчук, С. О. (My University, 2008)
Модифіковано ваговий метод кількісного визначення мікробного екзополісахариду етаполану, який дає змогу суттєво скоротити тривалість аналізу. Замість висушування осаду етаполану упродовж доби при кімнатній температурі здійснюється висушування у сушильній шафі при 60°С упродовж 40 хв з наступною витримкою (ЗО хв) при кімнатній температурі перед зважуванням. Modified method for the quantitative determination of the weight of microbial exopolysaccharide etapolana, can significantly reduce the duration of the analysis. Instead of drying the precipitate etapolana overnight at room temperature, drying is carried out in an oven at 60°C for 40 min, followed by exposure (30 min) at room temperature prior to weighing
Keywords: ваговий метод; етаполан; полісахарид; weight method; etapolan; polysaccharide; кафедра біотехнології і мікробіології