Шаповалова, Наталія Петрівна2014-04-072014-04-072010Шаповалова, Н. П. Нові пастильні кондитерські вироби / Н. П. Шаповалова // Матер. Всеукраїнській конференції з питань безпеки харчування. – К., 2010. – C. 185-186.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13716З метою профілактики йододефіцитних захворювань запропоновано використання дієтичну добавку Ламідан – природний продукт вітчизняного виробництва виготовлений з бурих водоростей ламінарія японська в рецептурах нових кондитерських виробах. В якості замінника цукру запропоновано використання біологічно активної добавки цикорлакт.otherпастильні виробиоздоровчі продуктиорганічно зв'язаний йодбіологічно активні речовинимакро- і мікронутрієнтиpastile productshealth productsorganically bound iodinebiologically active substancesmacro-and micronutrientsкафедра експертизи харчових продуктівНові пастильні кондитерські виробиThesis