Спосіб очищення дифузійного соку з відокремленням осаду до основного вапнування та зменшенням загальних витрат вапна - Логвін, Володимир Матвійович; Авдієнко, Світлана Олексіївна; Хомічак, Любомир Михайлович (My University, 2012)
Запропоновано спосіб очищення дифузійного соку з відокремленням осаду до основного вапнування за умов удосконалення прогресивного попереднього вапнування. Використання запропонованого способу дозволить підвищити ефект очищення дифузійного соку, а також зменшити загальні витрати вапна.

Propose method of cleaning of raw juice with separate sediment before basic defecation with improvement of progressive first clarification. The method increased the effect cleaning of raw juice and decrease the total consumption of lime.
Keywords: вапнування; дифузійний сік; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології цукру і підготовки води; вапнокарбонізація; liming; diffusion juice