Пневмотранспортування нехарчової сировини м'ясокомбінатів - Беседа, Сергій Дмитрович; Таран, Віталій Михайлович (My University, 2000)
Наведено результати дослідження процесу пневмотранспортування нехарчової сировини м'ясокомбінатів. Визначено величини деяких реологічних характеристик продукту. The size of some of the rheological characteristics of the product.
Keywords: пневмотранспортування; нехарчова сировина; pneumatic conveying; non-food raw materials; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв