Інновації у ресурсозберігаючих технологіях виробництва м'ясопродуктів - Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович (My University, 2014)
На сьогоднішній день спостерігається чітка тенденція пошуку, розробки та використання нових методів обробки харчової сировини. Досвід практичного використання ферментів для обробки м'ясної сировини дозволяє забезпечити раціональне використання м'ясних ресурсів, інтенсифікувати виробництво продуктів, підвищити їх якість і збільшити вихід готової продукції.
Keywords: інновації (м'ясопереробка); колагеназа; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів