Законодавча політика в галузі вищої духовної освіти України кінця ХІХ – початку ХХ століть - Левицька, Надія Миколаївна (My University, 2007)
Проаналізовано закони, інструкції, адміністративні розпорядження та Статути духовних академій як історичні джерела до вивчення вищої духовної освіти в Україні наприкінці ХІХ – поч. ХХ століть.
Keywords: закони; інструкції; статути; духовна академія; уставы; духовная академия; laws; regulations; statutes; theological academy; кафедра гуманітарних дисциплін