Полумбрик (Іванова), Манєфа МиколаївнаПіскун, Дарина РусланівнаПасічний, Василь Миколайович2016-09-202016-09-202016Полумбрик, М. М. Колагеновий білок «Білкозин» як альтернатива м’язовим білкам / М. М. Полумбрик, Д. Р. Піскун, В. М. Пасічний // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 54-56.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24051Завданням проведених досліджень було підібрати оптимальну кількість білкових емульсій на основі яловичого колагенового білка «Білкозин», здатну підвищити функціонально-технологічні властивості ковбасних виробів, не погіршивши фізико-хімічний та амінокислотний склад продукту в порівнянні з контрольними зразками.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівколагеновий білок «Білкозин»м’язові білкихарчування людиниcollagen protein "Bilkozyn"muscle proteinshuman nutritionКолагеновий білок «Білкозин» як альтернатива м’язовим білкамOther