Морквяний сік з м’якіттю (Патент на корисну модель № 51026) - Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2010)
Морквяний сік з м’якіттю, який включає морквяне пюре, лимонну та аскорбінову кислоти, який додатково містить натуральний морквяний сік і цукор при такому співвідношенні компонентів,%: натуральний морквяний сік– 67,0-73,0; морквяне пюре–21,0-26,0; цукор–5,8-6,8; лимонна кислота–0,15; аскорбінова кислота–0,025. Carrot juice with m'yakittyu that includes Carrot puree, citric and ascorbic acid, further comprising natural carrot juice and sugar with the following ratio of components,%-natural carrot juice 67,0-73,0; Carrot puree-21, 0 -26.0, sugar-5,8-6,8, citric acid - 0,15; ascorbic acid - 0,025.
Keywords: лимона кислота; цукор; морквяний сік; морквяне пюре; аскорбінова кислота; lemon acid; sugar; carrot juice; carrot puree; ascorbic acid; кафедра технології консервування