Кінематика і динаміка створення збільшених вантажних одиниць - Павлов, Сергій Олексійович; Соколенко, Анатолій Іванович (My University, 2009)
Виконано аналіз особливостей скріплення пакет-піддонів розтягуваною плівкою. The analysis is conducted of features of clamping of package-pallets by protractile tape.
Keywords: кінематика; динаміка; геометричні зв'язки; навантаження; kinematics; dynamics; geometrical communications; loading; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки