Сімахіна, Галина ОлександрівнаФролова, Наталія ЕпінетівнаІвчук, Надія Павлівна2012-04-062012-04-062004Методичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектів студентів спеціальності 7.091722 / Уклад.: Г. О. Сімахіна, Н. Е. Фролова, Н. П. Івчук. К.: НУХТ, 2004.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/750В проекті (роботі) студент має коротко обгрунтувати впровадження нової технології і випуск нового продукту на основі отриманих ним теоретичних і практичних знань за час навчання в університеті та проходження виробничої практики. The draft (work) a student must briefly justify the introduction of new technology and new product on the basis of his theoretical and practical knowledge during university studies and practical training.uk-UKспеціалістиякість освітидипломне проектуванняоздоровче харчуванняspecialistsquality of educationgraduation projectsimproving nutritionкафедра технології оздоровчих продуктівМетодичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектів студентів спеціальності 7.091722Learning Object