Методичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектів студентів спеціальності 7.091722 - Сімахіна, Галина Олександрівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Івчук, Надія Павлівна (My University, 2004)
В проекті (роботі) студент має коротко обгрунтувати впровадження нової технології і випуск нового продукту на основі отриманих ним теоретичних і практичних знань за час навчання в університеті та проходження виробничої практики. The draft (work) a student must briefly justify the introduction of new technology and new product on the basis of his theoretical and practical knowledge during university studies and practical training.
Keywords: спеціалісти; якість освіти; дипломне проектування; оздоровче харчування; specialists; quality of education; graduation projects; improving nutrition; кафедра технології оздоровчих продуктів