Хабенець, Ольга Вікторівна2021-07-162021-07-162021Хабенець, О. В. Удосконалення технології холодних закусок на основі хумусу в ресторані ізраїльської кухні Шевченківському району м. Києва : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ольга Вікторівна Хабенець ; наук. керівник Наталія Миколаївна Стукальська. – Київ, 2021. – 145 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34842otherхумусізраїльська кухняорганізаційна структурасхема технологічного процесуорганолептичні показники якостіхолодні м’ясні закускикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології холодних закусок на основі хумусу в ресторані ізраїльської кухні Шевченківському району м. КиєваOther