Сегментування споживачів продукції ПАТ «Roshen» за емоційним ставленням до товару - Бутрій, Анастасія Ігорівна; Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2016)
Розглядаються мета та принципи сегментування ринку. Висвітлено поведінковий принцип сегментування. Обґрунтовано необхідність застосування даного принципу, а саме, емоційного ставлення до товару ПАТ «Roshen». We consider the purpose and principles of market segmentation. Deals with behavioral segmentation principle. The necessity of the application of this principle, namely, the emotional relationship to the product of PJSC «Roshen».
Keywords: кафедра маркетингу; сегментування; принципи сегментування; поведінковий принцип сегментування; segmentation; principles segmentation; behavioral principle segmentation