Вплив іноземних інвестицій на рівень капіталізації банківської системи України - Чигринець, Олена Анатоліївна (My University, 2010)
Аналізуються основні аспекти впливу іноземних інвестицій на рівень капіталізації банківської системи. Досліджуються особливості процесу банківського злиття і поглинання. Встановлюються ключові принципи державної політики підтримки конкурентоспроможності банківського сектору. The main aspects of the impact of foreign investment on the level of the banking system’s capitalization are analyzed. The features in the process of bank mergers and acquisitions are investigated. The key principles of the state policy of supporting the competitiveness of the banking sector are established.
Keywords: банківська система; іноземні інвестиції; капіталізація; державна політика; злиття та поглинання; banking system; foreign investment; capitalization; public policy; mergers and acquisitions; кафедра економіки праці та менеджменту