Луговська, Оксана АндріївнаСидор, Василь Михайлович2015-04-272015-04-272015Луговська, О. А. Емульсії на основі крохмалю і гуміарабіку та їх використання в виробництві харчових продуктів / О. А. Луговська, В. М. Сидор // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. – 2015. – Ч. 1. – С. 29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20222Сучасні тенденції розвитку народного господарства спрямовані на створення виробництва з повним використанням сировинних ресурсів та зниженням енергетичних витрат. Використання емульсій пов’язано з можливістю скорочувати час процесу виробництва при нижчих витратах енергії в порівнянні з виробництвом традиційними способами. Така відмінність особливо корисна у харчовій промисловості, адже до складу емульсій входять всі необхідні компоненти харчових продуктів, що значно спрощує їх технологію виробництва.безалкогольні нопоїгуміарабіккрохмальзастосування емульсійбезалкогольные напиткигуммиарабиккрахмалприменение эмульсийsoft drinksgumarabicthe use of emulsionsstarchкафедра експертизи харчових продуктівЕмульсії на основі крохмалю і гуміарабіку та їх використання в виробництві харчових продуктів