Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаДоценко, Віктор ФедоровичАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2018-06-072018-06-072018Патент 124827 UA, МПК (2006) A21D 13/00 Кекс "Гарбузовий" / Кобець О. С., Доценко В. Ф., Арпуль О. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2017 10751 ; заявл. 06.11.2017 ; опубл. 25.04.2018, Бюл. № 8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27583Кекс містить борошно пшеничне вищого сорту, жир, цукор-пісок, яйця курячі, ядра кеш'ю, вуглекислий амоній, есенцію ванільну, який відрізняється тим, що як жир використовується масло вершкове та додатково містить клітковину гарбузову, олію кісточок винограду та олію рижієву. The cake contains high quality wheat flour, fat, sugar, chicken eggs, cashew nuts, carbonic ammonium, vanilla essence, which is characterized by the use of butter as a fat, and further contains a pumpkin fiber, an oil of grape seed and Rigia oil.uk-UKборошно пшеничне вищого сортуклітковина гарбузаолія кісточок виноградаолія рижієваhigh quality wheat flourpumpkin fibergrape seed oilrizhiev oilкафедра готельно-ресторанної справиКекс "Гарбузовий" (Патент на корисну модель № 124827)Other