Кекс "Гарбузовий" (Патент на корисну модель № 124827) - Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2018)
Кекс містить борошно пшеничне вищого сорту, жир, цукор-пісок, яйця курячі, ядра кеш'ю, вуглекислий амоній, есенцію ванільну, який відрізняється тим, що як жир використовується масло вершкове та додатково містить клітковину гарбузову, олію кісточок винограду та олію рижієву. The cake contains high quality wheat flour, fat, sugar, chicken eggs, cashew nuts, carbonic ammonium, vanilla essence, which is characterized by the use of butter as a fat, and further contains a pumpkin fiber, an oil of grape seed and Rigia oil.
Keywords: борошно пшеничне вищого сорту; клітковина гарбуза; олія кісточок винограда; олія рижієва; high quality wheat flour; pumpkin fiber; grape seed oil; rizhiev oil; кафедра готельно-ресторанної справи