Використання модулів заохочення клієнтів в автоматизованих системах HoReCa - Гладка, Мирослава Вікторівна (My University, 2014)
Сучасні програмні комплекси, що використовуються в ресторанах, кафе, готелях забезпечують автоматизацію повного спектру послуг, що надаються такими закладами. На сьогодення для підвищення ефективності роботи закладу не стоїть питання автоматизувати чи ні функції підприємства, а постає питання необхідності розвитку інформаційних систем для заохочення клієнтів. Modern software systems used in restaurants, cafes, hotels provide a full range of automation services provided by such institutions. At present for improving the efficiency of the institution is not automate the question whether or not the function of the enterprise, and the need arises development of information systems to encourage customers.
Keywords: автоматизовані системи; програмні комплекси; модулі заохочення клієнтів; automated systems; software systems; Customer Loyalty module; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки