Dorohovich, AntonellaTarasenko, IrinaRudik, K.Vasilenko, J. P.Tarasenko, Sergiy2014-06-232014-06-232011Forecasting changes of pastries products with the use of capacitive measuring converters and current control of their structural changes / A. Dorohovich, І. Tarasenko, K. Rudik, J. Vasilenko, S. Tarasenko // Mіzhnarodna naukovyi-tehnіchna konferentsіya "Suchasnі tehnologії i obladnannya nutritive virobnitstv" Ternopіlsky NTU IM. Pulyuya 29-30 veresnya. - Ternopil. - 2011. - P. 206-207.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15478Developed new ultrastable capacitive three-pin converters for automatic control of composition and structure of food products, allowing you to monitor and predict the state of the aging of such products.Розроблені нові надстабільні ємнісні триконтактні перетворювачі для автоматичного прецизійного контролю складу та структури харчової продукції, що дозволяє контролювати та прогнозувати стан старіння такої продукції/ Разработаны новые сверхстабильные емкостные трехконтактные преобразователи для автоматического прецизионного контроля состава и структуры пищевой продукции, что позволяет контролировать и прогнозировать состояние старения такой продукции.othermicrochanges parametersparameters substancesmeasures capacitanceміри ємностіпараметри речовинмікрозміни параметрівмеры емкостипараметры веществмикроизменения параметровкафедра електропостачання і енергоменеджментукафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівForecasting changes of pastries products with the use of capacitive measuring converters and current control of their structural changesThesis