Дубівко, Анастасія СергіївнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаПухляк, Анастасія ГригорівнаЧернюшок, Ольга Анатоліївна2023-10-182023-10-182023Зернова добавка, збагачена цинком, для крафтового виробництва сиркових виробів / А. Дубівко, О. Кочубей-Литвиненко, А. Пухляк, О. Чернюшок // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 162-164https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41193Об’єктом досліджень було обрано технологію сиркових виробів, які запропоновано збагатити подрібненим голозерновим овсом, пророщеного з використанням розчину цинку. The object of research was the technology of curd products, which were proposed to be enriched with crushed whole-grain oats germinated using a zinc solution.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівгідратуваннямолочні продуктисиркові виробиовесбезглютенові зерновірозчин цинкупроростанняdairyproductscheeseproductsoatsgluten-free grainszincsolutionsproutinghydrationкафедра технології молока і молочних продуктівЗернова добавка, збагачена цинком, для крафтового виробництва сиркових виробівThesis