Федулова, Ірина Валентинівна2014-12-022014-12-022014Федулова, І. В. Дослідження тенденцій змін у харчуванні / І. В. Федулова // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 695.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18944Одним з індикаторів продовольчої безпеки країни є визначення питомої ваги витрат на продукти харчування в сукупних витратах домогосподарств, вона не повинна перевищувати 60%. При цьому значенні наступає критична межа використання сукупного доходу господарств. В 2000-2001 роках спостерігалось критичне значення цього показника, після цього спостерігалася спадна тенденція до 2008 року, де значення цього індикатора набуло найменшого значення - 48,8%, і подальше незначне зростання.otherпродовольча безпекапродукти харчуванняіндикаторипродовольственная безопасностьиндикаторыпродукты питанияfood safetyfoodindicatorsкафедра економіки праці та менеджментуДослідження тенденцій змін у харчуванніThesis