Telychkun, VolodymyrShtefan, YevgeniiTelychkun, Yuliia2013-01-252013-01-252012Telichkun, V. The mathematical simulation of heat-mass transfer in bread baking process / V. Telichkun, E. Shtefan, Yu. Telichkun // National Academy of Packaging University of Food Technologies. - 2012. - №1 . – P. 53-55.1314-7420https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5611The problem of mathematical model designing of the heat-mass transfer in bread baking is considered. The analytical part of mathematical model (analytical model) is submitted. The mathematical model is focused on the computer technologies using. Проблема розробки математичної моделі тепломасообміну в випічці хліба вважається важливою. Представляється в аналітичній частині математичної моделі (аналітична модель). Математична модель орієнтована на використання комп'ютерних технологій.enmathematical modelматематична модельматематическая модельprocess of heat-mass transferпроцес тепломасообмінупроцесс тепломассообменаmulti componential systemкілька компонентної системинесколько компонентной системыanalytical modelкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвThe mathematical simulation of heat-mass transfer in bread baking processArticle