Устимчук, ЮліяТетеріна, Світлана Миколаївна2014-09-012014-09-012014Устимчук, Ю. Ефективність застосування сучасних антимікробних засобів при переробці цукрового сорго / Юлія Устимчук, Світлана Тетеріна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 661-662.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16501Отримані результати дозволяють рекомендувати використання препаратів «Жавель-Клейд» та «Гембар» під час проведення санітарно-гігієнічних заходів щодо підготовки пресового обладнання до одержання соку цукрового сорго.uk-UKпереробка цукрового соргосоргоантимікробні засобиантимикробные средствапереработка сахарного соргоprocessing of sugar sorghumantimicrobialкафедра біотехнології і мікробіологіїЕфективність застосування сучасних антимікробних засобів при переробці цукрового соргоThesis