Ефективність застосування сучасних антимікробних засобів при переробці цукрового сорго - Устимчук, Юлія; Тетеріна, Світлана Миколаївна (My University, 2014)
Отримані результати дозволяють рекомендувати використання препаратів «Жавель-Клейд» та «Гембар» під час проведення санітарно-гігієнічних заходів щодо підготовки пресового обладнання до одержання соку цукрового сорго.
Keywords: сорго; антимікробна дія; sorghum; antimicrobial; кафедра біотехнології і мікробіології