Денисюк, Анастасія Ярославівна2021-05-132021-05-132020Денисюк, А. Я. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності напою «Живчик Вишня» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Ярославівна Денисюк ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2020. – 142 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33969безалкогольний напійбезпечністьаналізпоказники безпечностімоніторингконтрользаходирежимтехнологіясистема безпечностіНАССРкафедра експертизи харчових продуктівРозроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності напою «Живчик Вишня» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»