Алгоритми сигналізації на контролері типу Ломіконт - Ельперін, Ігор Володимирович; Календро, Євгеній Людвігович (My University, 1993)
Описана програма реалізації алгоритму сигналізації реалізованого на контролері типу Ломіконт. Описана программа реализации алгоритма сигналізации реалізованного на контролере типа Ломиконт. Described a program implementing the algorithm signalіzatsii realіzovannogo on the controller type Lomikont.
Keywords: алгоритм; algorithms; сигналізація; контролер; alarm; controller; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка